Meedoen in het khbw netwerk

Sluit je aan als praktijk

Als huisartsenpraktijk of diëtistenpraktijk kunt u zich aansluiten bij het khbw netwerk wanneer u samenwerkt en beide praktijken zich willen laten ondersteunen bij het begeleiden van patiënten volgens de khbw methode. Aansluiten bij ons onderzoek kan ook nog.  Vraag voor beide situaties informatie aan.

Onderzoek

We zijn gestart met onderzoek naar de effecten van (laag) koolhydraatbeperkte voeding op gewicht, laboratoriumwaarden en medicijngebruik bij mensen met diabetes in ‘gewone’ diëtisten- en huisartsenpraktijken.

Aanmelden

De khbw formule richt zich op het ondersteunen van de integrale aanpak van diabetes. Dat wil zegen dat we zowel de behandelend huisarts als de begeleidende POH’er en diëtist bijscholen en ondersteunen. We willen dan ook graag dat zij alle drie deelnemen aan het khbw programma. Maar u kunt zich natuurlijk aanmelden als belangstellende individuele praktijk. Samen kijken we dan of de anderen ook mee willen doen.

Wanneer uw praktijk meedoet krijgt uw praktijk een kwaliteitslabel als startende khbw praktijk. Na afronding van het programma krijgt uw praktijk het khbw kwaliteitslabel en later bij het behalen van de juiste resultaten wordt het khbw kwaliteitslabel van excellence gegeven.

Vult u hiernaast het formulier in, wanneer u mee wilt doen.

Als praktijk informatie aanvragen