khbw presenteert op AHS

Het jaarlijkse Ancestral Health Symposium vindt dit jaar plaats op 30 september in Maastricht. Het team van khbw zal daar dit jaar ook een presentatie verzorgen.

Wilt meer informatie over het symposium of wilt u zich inschrijven, ga dan naar:

https://ancestralhealth.nl/ 

Conclusie WUR ondersteunt khbw leefstijl

Prioriteer de naleving en effectmeting van voedingsadviezen in bestaande multidisciplinaire en behandelsrichtlijnen op korte en lange termijn. Zorg daarnaast voor implementatie van meer specifieke voedingsadviezen in behandelrichtlijnen.

Dit is slechts een van de adviezen uit het rapport Kennissynthese voeding als behandeling van chronische ziekten. Deze kennissynthese is uitgevoerd gedurende de maanden februari – mei 2017 in opdracht van ZonMW. Het rapport is hier te downloaden.

khbw is gestart

KoolHydraat Beperkt Werkt is momenteel bezig om de ontwikkelde methode van voeding gecombineerd met medicijnafbouw voor type 2 patienten toe te passen en samen met de universiteit van Groningen en later ook TNO de gegevens die dit oplevert over bloedsuikerspiegels, gewichtsafname etc. te verwerken in een analyse om zo de zorgverzekeraars te overtuigen van deze revolutionaire aanpak.